NB! MOBILVERSJON NEDENFOR. DESKTOP VERSJONER FORTSETTER I EGNE RAMMER ETTERPÅ.


Mobilversjon på tjenestesiden er koblet opp til og festet på den første tjenesten på desktopversjonen. På denne måten fungerer slideskrolleren som den skal på desktop, uten at det har noen negative konsekvenser på begge versjonene.

EU-kontroll


Hensikten med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som er den korrekte benevnelsen, er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Utvik Autoservice er godkjent for å utføre EU-kontroll.

Sjekk frist for EU-kontroll

Service


Hvis servicelampen i bilen lyser, er det på tide! Vi tar service på bilen din ifølge bilprodusentens anbefalinger og instruksjoner, og benytter alltid deler med minst original kvalitet. Etter gjennomført service får du stempel i serviceheftet. Inkludert i servicen er ett års veihjelp uten egenandel.

Les mer om Meca veihjelpMeca falck assistanse

Sharebox


Det er enkelt å være kunde i Utvik Autoservice. Vi anstrenger oss hver eneste dag for å yte den beste servicen, og gjøre det enkelt å være kunde. Nå kan du både levere bilen for service eller reparasjon utenom våre åpningstider og hente den nøyaktig når det måtte passe deg – 24 timer i døgnet – 7 dager i uken.

Så enkelt er det


 • Du bestiller tid for service eller reparasjon på nett eller pr telefon
 • Du leverer bilen til avtalt tid. Kommer du utenom våre åpningstider, setter du bilen fra deg utenfor, og legger nøklene i nøkkel-innkastet ved døren. Du taster inn reg nr på bilen og tlf ditt på skjermen, og legger nøkkel inn i boksen.
 • Når bilen er ferdig får du sms om at bilen er ferdig og hvor mye du skal betale.
 • Du betaler med faktura. Denne kan deles opp i inntil 24mnd uten renter.
 • Vi sender deg en sms med beskrivelse av oppgjør.
 • Når regningen er betalt legger vi nøkkelen i nøkkelsafen og du får en unik kode som du kan åpne safen med og hente din nøkkel. Enkelt og greit.

Trenger du leiebil mens bilen din er på service?


 • Vi har 4 biler for utleie til kunder som har bilen inne på service eller reparasjon hos oss.
 • Du betaler kun kr. 250,- pr dag.
 • Leverer du bilen din utenom arbeidstid og trenger leiebil kan du få nøkkelen til leiebilen ved å bruke din kode i nøkkelsafen.

Automatkasse


Visste du at ved vanlig oljeskift byttes kun 1/3 av oljen i girkassen? Vi fyller girkassen med høy-ytelses automatolje anbefalt av bilfabrikanten for din type automatkasse. Dette kan redusere materialslitasje, vibrasjon og redusere drivstofforbruk.

 • Forlenger girkassens levetid.
 • Forebygger girkassehavari.
 • Smidigere og bedre girskift.
 • Smidigere og bedre girskift.
 • Unngår overopphetet olje som skader girkassens vitale deler.

Rens av klimaanlegg


Et rent klimaanlegg er viktig for øyne og luftveier. Manglende vedlikehold kan medføre allergiske reaksjoner, redusert kjøleeffekt, dugg og vond lukt. Vi har eget diagnose apparat som kan måle luftkvalitet og mengde micro organismer i anlegget.

Vi hjelper deg – NULL STRESS!

Bestill time

MECA Klubb


I MECA ønsker vi å tilby kundene våre et problemfritt bilhold gjennom hele året. Gjennom Klubb MECA vil vi kunne hjelpe deg med å ta enda bedre vare på bilen din og sørge for at du får et trygt bilhold.

Les mer om Meca Klubb fordeler

Bremser


Bremser er viktig! Bremsene består av en rekke komponenter, blant annet av bremseklosser, bremseskiver, kaliper, bremserør, bremsevæske, bremsekraftforsterker, abs-antiskrens system, parkeringsbrems. Det er viktig at bremsene virker optimalt til enhver tid, da det går på sikkerhet.

Bestill time

Karosseri og lakk


Vi har avtaler med de fleste forsikringselskaper og kan hjelpe deg med store og små skader, forsikring eller ikke, vi har god kunnskap og konkuransedyktige priser.

Bestill time

Registerreim


Pass på – denne må byttes i tide! Alle biler med registerreim har en intervall, enten år, km eller begge deler. Usikker på din intervall? Ta kontakt, vi hjelper deg både med informasjon og skifting!

Bestill time

Påfylling av klimagass


For å opprettholde klimaanleggets funksjonalitet er det viktig at du har riktig mengde gass på aircondition anlegget. Et anlegg mister ca 10% av gassen i året, etter 4-6år slutter anlegget og fungere pga for lite gass.

Vår aircondition service sørger for at ditt anlegg fungerer optimalt. Vi tømmer anlegget for gass, trykktester, fyller ny renset gass igjen og funksjonstester anlegget.

Skulle vi avdekke feil eller mangler på AC-systemet kan vi feilsøke med nitrogen før vi fyller på ny gass, finner vi en lekkasje får du et får du et pris overslag på jobben.

Bestill time

Tuning


Vi har hatt et tett sammarbeid med Sedox over 10 år. Vi kan bistå med effekt økning, en hel del programmeringer av partikkelfilter, adblue, start/stopp system ect. Ta kontakt om du lurer på noe ang din bil, evt sjekk ut denne.

Sedox katalogKontakt oss

Pris på forespørsel.

4-hjulskontroll


Når hjulstillingen er feil slites dekkene raskere, høyere drivstoff forbruk. Vi har moderne forstillingsapparat som sjekker alle fire hjulene samtidig og vi justerer med dokumentasjons på før/etter justeringen. Vi sjekker styring/oppheng først. Hvis det oppdages slakk eller mangler i hjulstilling/oppheng så får du tilbud på reparasjon/utbedring hos oss.

Ulemper


 • Bilen drar til siden eller føles ustabil.
 • dekkene slites ujevnt eller uvanlig mye.
 • Høyre drivstoff forbruk.

Fordeler


 • Redusert dekkslitasje og økt levetid på dekkene.
 • Dekkslitasjen blir jevnere og kjøreegenskapene bedre.
 • Bilturen blir mer komfortabel.
 • Rullemotstanden blir lavere – og dermed også
  drivstoffkostnadene.
 • Du får bedre veigrep.
 • Styringsresponsen forbedres.
Bestill time

Dekkskift


Når vi skifter hjul for deg, kontrollerer vi lufttrykk og dekkenes tilstand og slitasje. Hvis vi vurderer at dekkene bør byttes, kontakter vi deg. Vi programmerer dekktrykkvarslingen dersom bilen har det.

Bestill time

Dekkhotell


Vi oppbevarer dekkene dine trygt og sikkert til du trenger de igjen. Hjulene kontrolleres før de lagres mørkt og kaldt, så de er klare til neste hjulskift. Prisen gjelder pr. sesong.

Bestill time

EL- /Hybridbil


Du kan nå ta service eller reparasjon på el- og hybridbilen din hos oss. Er bilen dekket av nybilgaranti – gjelder denne også etter service hos oss.

Bestill time

Bobil / Caravan


Vi har lang erfaring med både service og
reparasjoner av bobil og caravan.

Bestill time

Ekstralys


Vi er forhandler av Ekstralys. Annerkjente merker som Rigid, Lazer er bare noe av godsakene vi ordner til alle biler, skjult eller montert på skiltramme, ryggelys, varsellys, ja vi leverer det meste.

Ekstralys.noKontakt oss

Ruteskift


Trenger du å skifte frontrute? Ruteskift på alle merker og modeller ✔

Hos oss er du garantert bilglass som er produsert ifølge OEM*-standard. Det er mange grunner for å skifte frontrute:

 • Om frontruten har sprukket
 • Har flere enn 3 steinsprutskader.
 • Steinsprutskaden er plassert mindre enn 3 cm fra kanten av vinduet.
 • Steinsprutskaden er for stor til å repareres.
 • Frontruten er slitt.

Har du del eller helkasko er reperasjon av steinspurt kostnadsfritt for deg.
Må ruten skiftes, betaler du kun en egenandel hos oss.

OEM*-standardBestill time