• Ruteskift

  Trenger du å skifte frontrute? Ruteskift på alle merker og modeller. Hos oss er du garantert bilglass som er produsert ifølge OEM*-standard. Det er mange grunner for å skifte frontrute: ✔ Om frontruten har sprukket. ✔ Har flere enn 3 steinsprutskader. ✔ Steinsprutskaden er plassert mindre enn 3 cm fra kanten av vinduet. ✔ Steinsprutskaden er for stor til å repareres. ✔ Frontruten er slitt. Har du del eller helkasko er reperasjon av steinspurt kostnadsfritt for deg. Må ruten skiftes, betaler du kun en egenandel hos oss. OEM*-standard  

 • Ekstralys

  Vi er forhandler av Ekstralys. Anerkjente merker som Rigid og Lazer er bare noen av godsakene vi ordner til alle biler. Skjult eller montert på skiltramme? ryggelys, varsellys? Ja, vi leverer det meste. ekstralys.no  

 • Dekkskift

  Når vi skifter hjul for deg, kontrollerer vi lufttrykk og dekkenes tilstand og slitasje. Hvis vi vurderer at dekkene bør byttes, kontakter vi deg. Vi programmerer dekktrykkvarslingen dersom bilen har det

 • 4-hjulskontroll

  Når hjulstillingen er feil slites dekkene raskere, høyere drivstoff forbruk. Vi har moderne forstillingsapparat som sjekker alle fire hjulene samtidig og vi justerer med dokumentasjons på før/etter justeringen. Vi sjekker styring/oppheng først. Hvis det oppdages slakk eller mangler i hjulstilling/oppheng så får du tilbud på reparasjon/utbedring hos oss.

 • Tuning

  Vi har hatt et tett sammarbeid med Sedox over 10 år. Vi kan bistå med effekt økning, en hel del programmeringer av partikkelfilter, adblue, start/stopp system ect. Ta kontakt om du lurer på noe ang din bil, pris på etterspørsel. SEDOX katalog  

 • Registerreim

  Pass på – denne må byttes i tide! Alle biler med registerreim har en intervall, enten år, km eller begge deler. Usikker på din intervall? Ta kontakt, vi hjelper deg både med informasjon og skifting!

 • Bremser

  Bremser er viktig! Bremsene består av en rekke komponenter, blant annet av bremseklosser, bremseskiver, kaliper, bremserør, bremsevæske, bremsekraftforsterker, abs-antiskrens system, parkeringsbrems. Det er viktig at bremsene virker optimalt til enhver tid, da det går på sikkerhet.

 • Klubb MECA

  I MECA ønsker vi å tilby kundene våre et problemfritt bilhold gjennom hele året. Gjennom Klubb MECA vil vi kunne hjelpe deg med å ta enda bedre vare på bilen din og sørge for at du får et trygt bilhold.

 • Rens av klimaanlegg

  Et rent klimaanlegg er viktig for øyne og luftveier. Manglende vedlikehold kan medføre allergiske reaksjoner, redusert kjøleeffekt, dugg og vond lukt. Vi har eget diagnose apparat som kan måle luftkvalitet og mengde mikroorganismer i anlegget. Vi hjelper deg – NULL STRESS!

 • Flushing av automatkasse

  Rens og oljeskift på automatgirkassen er ikke inkludert i vanlig hovedservice. Sa bilforhandleren at automatgirkassen er vedlikeholdsfri? Det stemmer ikke. Den trenger oljeskift, akkurat som motoren. Opplever du rykking, ujevn giring, høye lyder og økt drivstofforbruk, er det på høy tid! Når oljen tappes, vil inntil 2/3 av oljen bli igjen og forurense systemet. Det er nødvendig med full rens, og "flushing" anbefales for hver 60.000 km. Det vil bidra til å forlenge levetiden på girkassen.

 • Sharebox

  Det er enkelt å være kunde i Utvik Autoservice. Vi anstrenger oss hver eneste dag for å yte den beste servicen, og gjøre det enkelt å være kunde. Nå kan du både levere bilen for service eller reparasjon utenom våre åpningstider og hente den nøyaktig når det måtte passe deg – 24 timer i døgnet – 7 dager i uken.

 • EU-kontroll

  Hensikten med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som er den korrekte benevnelsen, er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Utvik Autoservice er godkjent for å utføre EU-kontroll.

 • Påfylling av klimagass

  For å opprettholde klimaanleggets funksjonalitet er det viktig at du har riktig mengde gass på aircondition anlegget. Et anlegg mister ca 10% av gassen i året, etter 4-6år slutter anlegget og fungere pga for lite gass. Vår aircondition service sørger for at ditt anlegg fungerer optimalt. Vi tømmer anlegget for gass, trykktester, fyller ny renset gass igjen og funksjonstester anlegget. Skulle vi avdekke feil eller mangler på AC-systemet kan vi feilsøke med nitrogen før vi fyller på ny gass, finner vi en lekkasje får du et får du et pris overslag på jobben.

 • Karosseri og lakk

  Vi har avtaler med de fleste forsikringselskaper og kan hjelpe deg med store og små skader, forsikring eller ikke, vi har god kunnskap og konkuransedyktige priser.

 • Bobil / Caravan

  Vi har lang erfaring med både service og reparasjoner av bobil og caravan.

 • Service

  Hvis servicelampen i bilen lyser, er det på tide! Vi tar service på bilen din ifølge bilprodusentens anbefalinger og instruksjoner, og benytter alltid deler med minst original kvalitet. Etter gjennomført service får du stempel i serviceheftet. Inkludert i servicen er ett års veihjelp uten egenandel. MECA Falck assistanse  

 • EL- /Hybridbil

  Du kan nå ta service eller reparasjon på el- og hybridbilen din hos oss. Er bilen dekket av nybilgaranti – gjelder denne også etter service hos oss.

 • Dekk og dekkhotell

  Vi oppbevarer dekkene dine trygt og sikkert til du trenger de igjen. Hjulene kontrolleres før de lagres mørkt og kaldt, så de er klare til neste hjulskift. Prisen gjelder pr. sesong